kırmızı gömlek için ürünler (2)

Hindistan cevizi parçaları - HoReCa

Hindistan cevizi parçaları - HoReCa

Pişirmede, hindistancevizi parçaları esas olarak şekerleme işinde kullanılır. Farklı keklere, tatlı rulolara ve hamur işlerine, hem zarif bir aromatik dolgu hem de bitmiş ürün için lezzetli bir süsleme olarak eklenir. Hindistancevizi parçaları ayrıca çikolatalı atıştırmalıkların, gıda barlarının, dondurma soslarının, krakerlerin, çıtır kurabiyelerin, müsli, şekerlemeler ve birçok diğer tatlının kaplamasında da kullanılır. Kullanım Alanları Tatlılar, hamur işleri, kurabiyeler, her türlü fırın ürünleri, soslar, et ve balık yemekleri. Tat Hafif, tatlı ve hindistancevizi kokulu Besin Değeri 100 gr. için. Protein (g / 100g)… 5,0 Yağ (g / 100g)… 50 Karbonhidrat (g / 100g)… 12 Enerji değeri (kcal / 100g)…520
Camu camu - toz

Camu camu - toz

Doğal organik camu camu tozu Net ağırlık: 50 g 100 g başına enerji değeri: 28 kcal Son kullanma tarihi: 12 ay